Spaghetti met zalm en room…

Ik wilde wijnen beschrijven, en ook nog wat bier. Het komt er even niet van, geen tijd. Dan maar een vluggertje.

Deze prachtige klodder zalm-in-room op een bedje van spaghetti aten we ergens in de afgelopen week. Het recept beschrijf ik niet, dat gebeurde al een aantal keren op deze web-site. Het heette dan bij voorbeeld Tagliatelle met zalm. Kleine afwijkingen in de receptuur zijn in dit huis gebruikelijk, maar in grote lijnen komt het op hetzelfde neer.

Soms is de pasta vers en uit eigen keuken, maar lang niet altijd. De kant-en-klaar pasta is van de firma De Cecco. We hebben voldoende met allerhande merken geëxperimenteerd om er zeker van te zijn dat dit de juiste keuze is. Een voortreffelijke smaak en wat geruwd aan de buitenkant, houdt lekker veel saus vast…

 

One thought on “Spaghetti met zalm en room…

  1. Yep, ook hier is -naast huisgemaakt- de pasta van De Cecco het ‘huismerk’ geworden. Eerst kon ik het alleen vinden bij de Sligro, nu ook al bij de Jumbo.
    Mijn meest recente ontdekking voor zeer luie dagen, verhuizingen en nachtaanvallen van lekkere trek: de gevulde pasta’s van Giovanni Rana (http://www.giovannirana.co.uk/), te vinden bij de vers/koelvakken van de Sligro …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *