Feest op het kasteel van Ansembourg!

septfontaines augustus 2007 084

Ik schreef al eerder over het jaarlijkse feest op het Chateau d’Ansembourg.¬†Zondag 8 augustus is iedereen weer welkom om het kasteel te bezichtigen, de hapjes en de drankjes te proeven, een dansje te maken of gewoon wat lui door de prachtige tuinen te slenteren. Als je toch in de buurt bent is dit een evenement dat de moeite waard is om een stukje voor om te rijden, al was het alleen maar voor de heerlijke Zwitserse kaasfondue, of de Portugese sardientjes van de gril, of de fantastische Italiaanse pasta en natuurlijk de Bretonse cider in stenen kommen of,… nou ja, noem het maar op. Een waar eet-en-drink-feest (bijna alles ook nog eens biologisch) rondom een prachtig kasteel in het mooiste deel van het Groothertogdom Luxemburg.

Het park rondom het kasteel is open vanaf 11.00 uur en om ongeveer 18.00 sluiten de festiviteiten.

Camping An Der Ho in Septfontaines heeft nog wel een paar logeerplaatsen vrij!

© ellen.

One thought on “Feest op het kasteel van Ansembourg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *