Zomaar een lunch op een terras…

Lunch in Arlon

Het wordt flauw om je iedere keer weer lastig te vallen met ons gevecht met internet, Ga er maar vanuit lezer, wanneer het mogelijk is schrijven we een artikel.

Op maandag zwaaiden we ons bezoek uit, zij vertrokken gezessen naar Frankrijk. En daarna was het stil op rond onze woonst. We besloten dan zelf maar tot een kort bezoek aan Arlon (de Schoone Stad Aarlen). We hadden er eigenlijk niks te zoeken, maar we komen er zo graag.

Rond het middaguur streken we neer op een eenvoudig terras aan de grote markt. Vriendelijke bediening en goede wijn van het huis.

Ellen at er een stuk rundsgebraad, een beetje weerspannig maar van topkwaliteit. Bearnaise-saus uit eigen keuken verhoogde de feestvreugde, samen met de vingerdikke frites. Voor mij was er eendenlever, zijdezacht, niet te lang en niet te kort gebakken. Met een beetje aardappelpuree, op smaak gebracht met dragon. Verse boontjes erbij, en natuurlijk spekjes. Mensen-goedheid wat een lunch…

Marleen (van de kostelijke wijnen en ook een beetje van de Jongste Bediende) is tegen het eten van alle gevogeltelever omdat zij verregaand dierenleed vermoedt. Ach, we hebben de discussie al talloze malen gevoerd, we doen hem binnenkort wel weer over.

Hoe dan ook lezer, zo’n lunch, zo’n lunch…

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *