Bikersontbijt!

13 feb. 2011

bikersvuurtje...

We verblijven sinds vrijdag in ons optrekje in Luxemburg. Even een paar dagen lekker uitrusten en niksdoen in serene stilte, tenminste dat dachten we… Bleek er op de camping nou net een bikersweekend te zijn… Zo’n twintig stoere motormuizen, zónder vrouwen en kinderen, vierden hun jaarlijkse mid-wintertreffen. Of het nou sneeuwt, vriest, of regent dat het giet maakt ze niet uit, zij vieren hun weekend. Natuurlijk maakten ze een enorm vuur om warm te blijven… Ze stookten een aanhanger hout op (en ook nog wat afgedankte stoelen). En natuurlijk moest daarbij flink gedronken en gezongen worden…

Gisteravond begon de vermoeidheid al wat toe te slaan. De verhalen over vrouw en kinderen werden sterker en vanmorgen waren het alweer bijna brave huisvaders…

Wilma, de beheerster van de camping zorgde voor een stevig ontbijt.

bikers

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *