Ovenschoteltje met broccoli en geitenkaas…

 

tomaat 007

Gisteren geen tijd meer om nog een stukje te schrijven, maar we aten een smakelijke groentenschotel die ik toch niet wil vergeten. Broccoli, tomaat en geitenkaas, een mooie combinatie;
Voor twee personen
400 gram broccoli
3 rijpe tomaten
1 teen knoflook
80 gram zachte jonge geitenkaas
een paar plakjes ontbijtspek
11/2 eetlepel olijfolie
peper en zout

Kook de borccoli een paar minuten en laat ze afkoelen in koud water. (dan blijft de kleut mooi)
Laat de groenten goed uitlekken en schik ze in een ovenschaal. Leg er de plakjes tomaat tussen. kruimel de geitenkaas in kleine stukje en verdeel die over de groenten.
Meng peper, zout en de fijngehakte knoflook door de olie en giet dat over de groenten.
Leg er een paar plakjes spek bovenop.
Plaats de schotel 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Wij aten er een biefstukje bij en wat aardappelpuree.
En natuurlijk espresso toe.
@ ellen.

2 thoughts on “Ovenschoteltje met broccoli en geitenkaas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *