De lange weg naar Santiago de Compostella, etappe 18…

Cremant de Bourgogne 00313-04-2014. De etappe liep van Sézanne naar Méry-sur-Seine, 32 kilometer.

De wandelaars lopen zo zoetjes aan het land van de Champagne uit en dat van de Crémant in. Het laatste woord is daar nog niet over gezegd, maar voor nu volstaat de link naar het crémantartikel.

Deze zondagochtend stonden de pelgrims vroeg op, om 05.45 uur. Na een gezamelijk ontbijt namen ze afscheid van Vriend Jan en begonnen hun lange dagtocht.

De stad Troyes lag twee en een halve dagmars verder en Jan en Ans hadden zich voorgenomen om de tocht in twee dagen te doen, dat kwam allemaal wat beter uit in de planning.

Er werd deze dag 32 kilometer gelopen. Het was goed te doen met inachtneming van voldoende rust onderweg. Werden de wandelaars aan het begin van de etappe uitgezwaaid door Vriend Jan, aan het eind van de tocht werden ze opgewacht door Ties en Puk. Was Ans al aangenaam verrast, Jan was het nog veel meer.

De avond en nacht werden met Ties en Puk doorgebracht, de maaltijd gezamelijk genoten.

Hoe, wat en waar? Ik weet het niet, het ontbreekt me aan verdere informatie.

© paul

Klik bij Catagories (in de rechter kolom), of onder dit artikel op reis naar Santiago voor alle artikelen en voor het overzichtskaartje volg deze link.

<iframe src=”https://mapsengine.google.com/map/embed?mid=zdjs6EO5tq8A.klZPafK3sUQo” width=”640″ height=”480″></iframe>

One thought on “De lange weg naar Santiago de Compostella, etappe 18…

  1. Beste Paul
    Wat leuk om via je website de tocht van Jan en Ans te volgen. Wij als collega’s van Ans bij DermaPark vinden het geweldig leuk om je verslagen te lezen en op die manier toch een beetje te kunnen volgen hoe het ze vergaat. We hebben in onze koffieruimte een plattegrond hangen en hierop wordt iedere dag (nav je verslag) keurig gemarkeerd waar de wandelaars zijn. Dank je leuke verhalen en inzet. we blijven het volgen
    groet carla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *