Gouwen Dop…

carnaval @marleen 102

Wij zijn diep, diep, onder de indruk. Of eigenlijk gezegd, wij liggen nu thuis, in onze badjassen, helemaal uitgeteld, te kijken naar “het ding”: De Gouwen Dop, een van de allerbelangrijkste onderscheidingen van het Gemertste Carnaval, kregen wij, Het Ministerie, vandaag uitgereikt! Wij mogen ons dus voortaan Erelid van de SOA Band noemen

Ik heb de hele toespraak van Stijn niet meer zo onthouden, maar de essentie was soep, snoep, verdiensten, veel gasten en nog wat…Dank je wel Stijn, voor de mooie woorden. Wij zijn er trots op Erelid te mogen zijn van deze boeiende en bloeiende bende.

foto's marleen

Na een “groene” toast genoten we met ons allen van de mooie Pick-Nick, (wegens de barre koude maar gewoon in de feestzaal van Café Dientje)

maandag grote optrekdag van de SOA

Vervolgens werd den Dop gevierd in Café Mies Burgt, Dientje, De Keizer….

En oh nee, geen espresso vandaag.

Een hele gewone minestrone en een pan broccolisoep met zalm.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *