Kerstkreeft…

Het was nog donker (natuurlijk was het nog donker) toen ik me in de vroege Kerstochtend naar huis spoedde. Ik kwam onderweg geen levende ziel tegen. Ik was op tijd op het werk vertrokken, voor mijn  doen aan de vroege kant. Ik stelde me voor dat ik snel het ontbijt zou verzorgen. Maar thuis zat Ellen al in vol ornaat aan de ontbijttafel.

Er was kreeft, en er was hele delicate mayonaise, verrijkt met room. Er was heilbot, er was raketsla. Er was vruchtensap, koffie en goed brood. Er waren kado’s…

De maaltijd voldeed geheel aan mijn verwachting. Ik had me er de hele nacht al op verheugd. Ik dronk er een gals Loirewijn bij (twee, eh drie…). En wat heb ik daarna lekker geslapen.

3 thoughts on “Kerstkreeft…

  1. Ooooo…wat lief klinkt dat toch…
    En daar gaat het uiteindelijk toch om…
    Fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond 2012.
    Dat we nog veel mogen genieten van jullie mooie stukjes en fijne recepten!

    Veel liefs, Monique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *