MEER ACHTERSTALLIG ONDERHOUD…

Gefrituurde visjes uit de Moezel.

Zaterdag 29-04-2006. Bij Cactus een broodje Speck en een patébroodje eend. Espresso met Mozartkugeln van Mirabell (niet best). ‘s Avonds spaghetti bolognese. Toe: gebak van Namur. Gedronken: eenvoudige Barbera.

Zondag 30-04-2006. Ontbijt met bio-eieren. Om 10.00 uur sneeuwt het met reuzenvlokken! Lunch: Munster met Gewürtztraminer (favoriet van Sartre). Diner: Risotto-kip-spinazie van Ellen (misschien wel de beste risotto die ze ooit maakte!).

Maandag 01-05-2006. Restaurant la Tourelle (Chateau de Stadtbredimus, onderdeel van Vinmoselle): Gefrituurde Moezelvisjes (blankvoorn/Plötze). Daarbij 2003 Grand Cru Pinot Blanc Vinmoselle. Diner: Ellen maakte kalfsvlees, gestoofd in room en salie. Erbij pasta en salade.

Dinsdag 02-05-2006. Bij Cactus broodje Speck en eend in bladerdeeg. Gebak van Namur. Diner: Ellen maakte kippenragout, entre-côte, aardappeltjes en salade. (Niet vergeten volgende keer een schort van thuis mee te nemen.)

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *