LAATSTE ACHTERSTALLIG ONDERHOUD…

Vijververse gebakken forellen.

Woensdag 03-05-2006. Boerenmarkt Stad Luxemburg: Bretons gebak en Fleur de Sel. Dragonplantje. Bezoek kasteel Larochette, prentententoonstelling Sharaku, foto’s van de middeleeuwse keuken. Eenvoudige pasta in Larouchette. Diner: Ellen maakt forel met aardappeltjes, sla en brood. Espresso en kaas toe. We dronken Riesling.

Donderdag 04-05-2006. Lunch: gerookte zalm met 5 bessen (witte peper, groene peper, piment, zwarte peper en koreander). Diner: Restaurant van Zheng. Eend, lam, dim sum en kikkerbillen. Erbij een prima pinot noir uit Schengen.

Vrijdag 05-05-2006. Simpel ontbijt met brood en ham. Lunch: dürum (met kleddersaus) in Arlon, vervolgens naar café Suisse. Diner: lamscarbonades, spaghetti, salade van flagolettes. Daarbij een Barbaresco van wijnhuis Giordano (prima !). De dag daarop reden we naar huis. Einde vacantie.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *