ACHTERSTALLIG ONDERHOUD…

 Kalfslever met salieboter en gebakken spek.

Het web-log blijft voor het Ministerie toch in de eerste plaats het persoonlijk archief, een openbaar dagboek. Over de meivacantie is intussen al een hoop geschreven maar de dagelijkse eet- en drinkbeslommeringen moeten nog op een rijtje worden gezet.

Woensdag 26-04-2006. Gegeten bij de Cuisine de Zheng. Dim Sum. Daarna nam Ellen lamvlees met pepertjes, Paul eend met pruimensaus. Espresso toe. Pinot blanc uit Schengen, Markusberg.

Donderdag 27-04-2006. Ellen maakte kalfslever met salieboter naar recept van Lea Linster (beetje Linster, beetje Ellen). Daarbij salade en aardappeltjes. Toe een camembert van cru-melk. Espresso van Knops. Om klokslag 18.30 uur vliegt er een ooievaar door het dal.

Vrijdag 28-04-2006. Fototentoonstelling Famely of Men bezocht in Clerveaux. In een aanpalend restaurant forel meunière met bruine boter. Verder Salzkartoffeln. In Koerich gebak gekocht (minder). ‘s Avonds broodmaaltijd met rillettes de veau, paté, salade en kaas. Daarbij een entrecôte.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *