Geheimzinnig gemberpotje…

gemberpot

Het was niet de eerste keer, maar eergisteren stond er weer eentje op de stoep. Verpakt in een krant en een plastic tas met daarop: Hartelijk Gefeliciteerd. Gewoon, een ingeduffeld gemberpotje, een weesje, een vondeling.

Nu zijn er nogal wat mensen die weten dat wij al sinds jaar en dag gemberpotten verzamelen, en ook zijn er mensen genoeg die weten dat Ellen vorige week jarig was. Maar dat verklaart slechts ten dele de verrassing aan onze voordeur. Enfin, de gulle gever zij dank. Ook dit exemplaar zal worden bijgezet in het gemberpottenmausoleum.

Ik schreef al eerder over gemberpotten, kijk maar in het archief.

© paul

One thought on “Geheimzinnig gemberpotje…

  1. Hallo!

    Kan ik vragen waar je dit potje heb gevonden? Mag ik ook vragen waarom de meeste gember potten groen zijn?

    Nog bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *