Vakantie…

alleman 2007 het laatste 260

Dalende temperaturen, regen in de lucht. Maar ook kans op nachtvorst aan de grond. De Chui bonsai staat al binnen, voor het citroenboompje wordt plaats gemaakt. De rest van de potplanten kan er nog wel even tegen.

Ellen heeft al een paar dagen vakantie, die van mij begint over een klein uur… Drie weken van alle plicht ontheven, het is me wat. Tijd genoeg om de vaste paddenstoelenplekjes af te struinen, vrienden te bezoeken, de stapel ongelezen boeken te reduceren. Een verblijf in het buitenland ligt in het verschiet.

Enfin…, ik heb mijn werkjes af, ik ga koffie en thee zetten voor het personeel en mijn cliënteel. Straks loop ik met hond Max het vaste rondje en op de terugweg koop ik verse broodjes. Ik richt een mooi ontbijt aan, het is vakantie!

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *