ZEEBRASEM…

Drukte op het Ministerie; de jongste bediende heeft een bril!!! Een leesbril!!! De vraag is of we hem nog steeds jongste bediende kunnen blijven noemen, met een leesbril… Morgen gaat de jongste bediende naar Duitsland, muziek maken. We hopen dat hij niet vergeet tussen het toeteren door nog even naar het eten te kijken, te proeven en foto’s te maken. Een belangrijke opdracht dus. Wij zullen ons morgen tegoed doen aan de fazanten met Jan en Ans. Wie mee wil koken moet dus nog even een paar fazanten zien te bemachtigen.

Gelukkig net gegeten vóór de drukte begon; Zeebrasem uit de oven; Op een bakblik twee lepels olijfolie uitgieten en daarop; een in ringen gesneden ui, gehakte peterselie en schijfjes citroen en tomaat. Leg de schoongemaakte vissen op dit bedje en zet ze 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

We aten er een salade bij van kleine boontjes met tomaat en gerookte ham. De wijn, uit het kistje van Marleen, was heel bijzonder; een Pouilly-Fumé 2004. Espresso toe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *