HELEMAAL NIET BLIJE VARKENS…

 

Vanavond op tv het programma¬†De Keuringsdienst van waarde gezien. De programmamakers gaan in deze aflevering proberen een varken te kopen. Ook onderzoeken ze wat er nu eigenlijk in varkensvoer zit. Genetisch gemanipuleerde soja dus. Natuurlijk wil ik geen genetisch gemanipuleerde soja eten, maar via zo’n industrievarken krijg je toch je portie binnen.
Ze lieten ook een stal zien met super gezonde varkens. De verslaggever moest eerst onder de douche voor hij de stal binnenmocht, dit om te voorkomen dat deze super gezonde varkens iets zouden oplopen. Deze super gezonde varkens hebben recht op 0,70 meter per varken. Geen stro, geen staarten enz enz. Echt helemaal geen blije varkens!
Nu wij hebben vanavond de karbonaadjes van de blije varkens gegeten, ze waren heerlijk. En we hebben besloten alleen nog maar blije varkens te eten. Niet alleen omdat ze zo lekker zijn, maar ook omdat het toch echt niet kan, die industriestallen met al die zielige beesten die bovendien ook nog allerlei eng voer eten.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *