Het Carnavalsfeest begint al een beetje te kriebelen…

17 feb. 2011

Tjsa, het begint hier in het Diepe Zuiden alweer wat te kriebelen…, het komt eraan…, nog 16 dagen en het Feest der Feesten barst los!

Ik kreeg vanavond een mailtje van Walter: “Heb je de nieuwe hit al gezien?”

Geweldig! Onze favoriete Band, The SOA Band, denkt nu met ons mee aan de “Vergeten Groenten”. (ennuh, voor wie niets snapt van Carnaval, gewoon snel doorskrollen…er komt vanzelf wel weer iets te eten op dit web-log!)

 

Het Ministerie is er trots op dat onze SOA Band ook tijdens de carnavalsdagen toch aandacht aan de meest elementaire groenten besteedt! Ze leren het wel die jongens: “Op bier alleen kan een mens niet leven”!

kopje espresso toe!

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *