Maandag, optrekdag, Zuurvlees, en…Maartje jarig!

8 mrt. 2011

maandag optrekdag

Neel, van Eupotours, maakte voor vandaag een grote pan echt Brabants/Limburgs zuurvlees, soervlìs zeg je hier (ik weet eigenlijk niet zeker hoe je dat schrijft, maar ongeveer zo dus) Recept volgt, Neel doet haar best.

Vanmiddag begon het grote feest al vroeg bij Maartje. Maartje is vandaag jarig en dat hebben we gevierd…Lekkere soep en pilskes legden de bodum waarop we de hele dag verder konden. Maartje, dank je wel, het was kei skon!!!

Tsjaaaa, daarna trokken we naar Mies Burgt, ofwel Café de Sport, en toen Dientje en de Keizer…

Sommigen moesten even rusten…maar daarna ging het toch weer in een rap tempo door.

maandag optrekdag

Na het soervlìs, erbij een flinke salade van rucola, tomaat, ui, komkommer enzovoorts en een paar kopjes koffie kon ik het toch niet laten…, nog even weg…, helaas geen foto’s van het fantastische concert op de damestoiletten bij Dientje…

Dur is écht gin bitter band dan de SOA!

Meer foto’s ( ôk die van “Neel mi Toon in De Etalage”) kande gewoon via Flickr bekiejke (wai hebben niks te verbèrege… toch?)

Nou maar zien wat er morgen nog…

Ook al dagen geen espresso meer gehad…

@ ellen

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *