Viskoekjes…

13 november 2006 016
De koolrolletjes gisteren waren zo lekker dat we ze allemaal opgegeten hebben. Natuurlijk hadden we toen geen grote lust meer in het hoofdgerecht; gegrilde vis. Ik heb de vissen toch gegrild en vandaag graten en vel verwijderd. Ik besloot er viskoekjes van te maken.
2 gegrilde vissen of ander gaar visvlees, zonder graten of vel
peper, zout,
2 lente uitjes fijngehakt
1 ei
Kneed het visvlees en de kruiden goed door elkaar en meng het ei door de massa. Vorm er dan platte koekjes van.
Haal de viskoekjes door wat bloem, dan door losgeklopt ei en dan door paneermeel.
Bak ze dan in wat olijfolie goudbruin en warm.
Serveer met wat gemengde sla.
De viskoekjes aten we als voorgerecht.
Gevolgd door een entrecĂ´te met gekookte aardappeltjes en doperwtjes.
Espresso toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *