Chocolade volgens Côte d’Or…

chocolade

De tijd voor Kerstmis is altijd een heerlijke tijd om in de kookboeken te duiken en recepten te zoeken voor de komende feestdagen. Meestal stel ik uiteindelijk zelf een menu samen zonder gebruik van de recepten, maar door te bladeren in mooi geïllustreerde kookboeken doe ik wel inspiratie op.
Een nieuw boekje in onze verzameling is “Chocolade volgens Côte d’Or”. Ons kind is een echte chocoladeaanbidster en zij had op een chocoladewikkel gelezen over dit boekje. Het is te bestellen bij Côte d’Or voor slechts € 4,99 als je vijf streepjescodes van Côte d’Or verpakkingen opstuurt.
Hier kun je lezen hoe dat precies gaat. Ik heb het boekje inmiddels thuisgestuurd gekregen en het is echt de moeite waard.
Wat weetjes over chocolade, wat te drinken bij chocolade en natuurlijk wat verhalen over de Côte d’Or.
Maar ook een aantal hele aardige recepten, onderverdeeld in ontbijt-, lunch-, voor- en hoofdgerechten, borrelhapjes en nagerechten. Denk je aan chocolade dan denk je toch aan zoet, in het boekje staan echter een aantal hartige gerechten met chocolade; een tosti van gedroogde tomaatjes, chocolade en mozzarella, of kipsaté met chocoladedipsaus. En de lamskoteletten met chocolade zien er ook prima uit!
Snel chocolade kopen dus dan heb je dit boekje nog vóór de feestdagen in huis!
Kortom een aardig boekje voor weinig geld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *