Gisteren hadden we heel weinig tijd en het kwam er niet meer van nog op te schrijven wat we gegeten hadden.
Een snelle maaltijd, een pittige saus van vis en tomaten met spaghetti.
Voor de saus nam ik;
2 visfilets, het maakt niet zoveel uit welke vis je gebruikt
een paar dobbelsteentjes gerookt spek
4 chilipepertjes
olijfolie
1 ui en 2 teentjes knoflook fijngesneden
50 cl tomatenpulpo
1 kop visbouillon
gedroogde oregano, gehakte peterselie en een paar olijven
peper en zeezout
Ui, knoflook en het spek even aanbakken in de olie. Dan de pepertjes erbij en de tomatenpulpo.
De vis in stukjes snijden en in de saus leggen, de gedroogde oregano, wat versgehakte peterselie en de olijven toevoegen. Laat de saus zo ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Breng verder op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat bouillon toe.
Een snelle, smakelijk maaltijd.
Espresso toe.