Ik schreef gisteren al dat ik teveel snoekbaarsvulling gemaakt had. Vandaag moest er dus iets met deze panade.
Ik besloot er cannelloni mee te vullen.
De cannelloni niet zelf gemaakt vandaag maar gewoon uit een pak. Ik denk dat ik daar op een doordeweekse dag geen tijd voor heb, jammer want deze fabriekspasta was niet bijzonder. Volgende keer toch maar weer zelf maken.
De cannelloni even voorkoken zoals op het pak staat. Dan uit laten lekken en af laten koelen.
Een klein beetje bechamel saus maken van 1 eetlepel boter, 1 eetlepel bloem en wat melk.
Schep de bechamelsaus op de bodem van een ovenschaal.
Vul de cannelloni met de snoekbaarspanade en leg ze op de bechamelsaus.
Schep er nog wat spinaziesaus over en dek af met aluminiumfolie. Zet de schaal zo 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.
Wij aten vooraf een salade van rucola, tomaat een een plakje gerookte heilbot.
Espresso toe.
De kleur van het snoekbaarsvlees is een beetje rose, dat komt omdat ik moutarde de cassis gebruikte. Een goede combinatie met het snoekbaarsvlees overigens!
© ellen