Tagliatelle met asperges en langoustinessaus…

11 mei 2007 006

De tagliatelle, och dat weten we wel, gewoon beetgaar koken. Asperges erbij, eigenlijk ook heel simpel, schillen en beetgaar koken. Een paar plakjes goede gerookte zalm en het wordt al feestelijk.
Dan moet er alleen nog een mooie saus bij die deze ingrediƫnten verbindt tot een mooie maaltijd.

Je kunt hierbij een saus maken van het asperge-kookvocht; even binden en wat room toevoegen. Of een saus maken met het kookvocht van de asperges en room en verse tuinkruiden. Je kunt het ook heel feestelijk maken met een saus van langoustines. Toevallig had ik daarvoor ingrediƫnten in huis en ik moet zeggen de combinatie was uitstekend!

Ik beschrijf de saus apart in het volgende artikel dan is het recept makkelijker terug te zoeken onder het hoofdstuk sauzen.

Als altijd dronken we espresso toe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *