Een kwartier voordat we vorige donderdag afreisden naar Luxemburg viel het tijdschrift in de brievenbus. Het augustusnummer van Koken & Genieten. Ellen vertelde al eerder overhet interview dat Joachim Hilhorst met haar deed. Nu was het lange gesprek ingedikt tot een tijdschriftartikel van twee pagina’s. En ook nog eens twee pagina’s waren ingericht met beschrijving en fotomateriaal van de gerechten die Ellen die dag ten behoeve van het artikel had gekookt.
Een vreemde gewaarwording om jezelf, je uitspraken, je keuken in een tijdschrift terug te zien…
We zijn in ieder geval heel tevreden. Het artikel geeft in grote lijnen onze ideeën weer en het doet recht aan het “kookwerk”. De illustraties zijn professioneel, de vormgeving is vriendelijk en toegangkelijk. Ook de rest van het blad is het aanzien waard. Heel veel recepten, allemaal geïllustreerd, allemaal thuis na te koken.
De abonnees hebben het tijdschrift al thuis, vanaf het komend weekend ligt het in de bladenschappen. De verspreiding van het blad is goed, zodat je het altijd wel ergens kunt vinden. De prijs is € 2,95.
Er is ook een web-site: www.kokengenieten.nl
© paul