Feestje…

etentje 006

Broeder Bo renoveerde onze muziekinstallatie en broeder Cees leverde daartoe de nodige apparaten. Alle reden om die twee mét hun respectievelijke ega’s uit te nodigen op het Ministerie. Een mooie maaltijd in het verschiet!

En een mooie maaltijd werd het. We aten verse asperges met een zalvige zalmmousse. Daarna kalfsbouillon met kervel, en als hoofdmoot de bil van een Hollands lammetje. (Alweer lamsbout? Ja hoor. Wij krijgen er géén genoeg van en onze gasten ook niet.) De kaas was een Tome de Savoye.
Verse aardbeien toe met een bolletje ijs en een druppel balsamicoazijn.

Een machtige sloot werd er gedronken, rood, wit en borreltjes. (De kapitale fles Sauternes was bedorven!)

Een kort en simpel stukje lezer, maar het ontbreekt even aan tijd. Tot binnenkort…

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *