Captain Egg-plant…

Captain Vegetable

In de Volkskrant worden elke week wel een paar foto’s afgedrukt waarop willekeurige voorwerpen puur toevallig door de fotograaf getransformeerd zijn in afbeeldingen van dieren. En misschien herinner je je nog de rookkolom van één van de brandende Twin Towers, waarin je een gezicht kon herkennen; het gezicht van de duivel, beweerden zieke geesten… Iets degelijks overkwam ons bij het fotograferen van een aubergineschotel.  We kregen de tronie van een All American Comic Hero.

Zijn naam is Captain Egg-plant, beschermer van radijs en spruitje, van koolrabie en flodderboon. Hij woont in een aspergetunnel en voorziet de mensheid van vezels en vitaminen.

Maar maak hem niet kwaad: hij zal je zwaar op de maag gaan liggen!

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *