Weer thuis…

DSC_0001

We waren er even niet. Zoals je al vermoedde verbleven we in Luxemburg. De mogelijkheden om vanaf onze plek daar te werken met internet zijn nog altijd beperkt tot nagenoeg niks. Een berichtje, via de telefoon geplaatst op Facebook, dat gaat soms net, een artikel publiceren kun je gevoeglijk vergeten.

Enfin, weer thuis zijn betekent weer stukjes schrijven. Het valt ons altijd moeilijk om op gang te komen, want waar moet je in godesnaam  beginnen?…

Het belangrijkst voor ons, de afgelopen week, was het feit dat we een nieuw onderkomen betrokken in Luxemburg en het oude op een nette manier hebben afgestoten.  We bezitten nu een heus huisje. Piepklein, maar toch…

De foto is niet actueel. Hij zat intussen al verstopt in het archief, zonder ook maar één maal te zijn gebruikt. En dat vond ik zonde. Simpele prefab inktvisringen, gefrituurd. Een lik gekruide mayonaise erbij, meer hoeft dat niet te zijn…

© paul

 

2 thoughts on “Weer thuis…

  1. Nou, het was een hele fijne vakantie Constant. Ouwe troep opgeruimd en een nieuw begin. We zijn nu overburen… Ook leuk toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *