Chocoladetaart…

eten met Cees en Ute 014

Ik ben even niet bij machte om een artikel te schrijven, het ontbreekt me domweg aan tijd. Ik plaats deze foto in de hoop dat Ellen morgen (straks) het recept beschrijft. Het was het toetje, afgelopen zaterdag, bij het etentje met Ute en Cees.

Wij noemen het taart, maar het Duitse woord Kuchen dekt de lading beter. Een stevig, wat vast gebak, bereid met gemalen amandelen en Morenekersen. En met een dikke laag bakkerschocolade erop gespareld. Zware kost na een maaltijd, maar onwaarschijnlijk lekker. Een kop espresso erbij en een glaasje PX sherry, wat wil een mens nog meer.

(Heb ik toch nog een artikeltje gemaakt. Het kostte me slecht een kwartiertje, dat kon er wel even af…)

© paul

Please follow and like us:

2 thoughts on “Chocoladetaart…

  1. waar staat het recept ?
    ik wil graag deze taart maken maar er staat dat er een recept bij moet staan dit is geen goed artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *