(titel onbekend)

Welkom bij het Ministerie van Eten en Drinken.
Een weblog over Eten, Drinken en Andere genoegens.
In 1999 schreef ik een jaar lang op wat we die dag aten, dronken en alles wat daarmee te maken had.
Ik wilde zo voor mezelf het laatste jaar van de eeuw vastleggen.
Dat bleek al snel een verslaving en na 1999 ging ik dan ook door met het schrijven van mijn kookdagboek. Stapels schriftjes schreef ik vol tot ik in augustus 2005 de digitale mogelijkheden ontdekte van een web-log.

paasbrunch

Ze zijn er weer; asperges van het Brabantse land. De eerste komen uit verwarmde tunnels maar met een beetje mooi weer zullen ze snel uit de volle grond geoogst worden. We gaan ze vaak eten de komende tijd en dus kan je hier vaak aspergerecepten verwachten. De eersten eten we het liefst heel klassiek, et wat ei en ham. Deze waren voor de Paasbrunch. We aten ze koud met fijngehakte hardgekookte eieren, gekookte ham en een dressing van zelfgemaakte mayonaise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *