Het worstje van Catillon…

worstje uit Brussel, Cantillon?

Jan en Ans waren in Brussel, ik schreef er al over. Naast een keur aan Gueuzebieren brachten ze ook dit worstje mee. Het verhaal van het worstje bleef wat vaag, ze kochten het in de museumbrouwerij Cantillon. Er zou wort (of iets anders uit het brouwproces) door de farce zijn gemengd en dat maakte het worstje zo bijzonder.

Ik heb gezocht en gezocht, maar ik kan er geen chocolade van maken. De informatie van de brouwerij rept in het geheel niet van worstjes.Het enige terug te vinden worstje wordt als bijlage gegeven tijdens de brouwerijdag op 24 april van dit jaar, en wel bij hun Cuveé Saint-Lamvinus. Het betreft dan een worstje met eekhoorntjesbrood.

Is het belangrijk te weten hoe het nou precies zit met dat worstje? Ja nou en of! Ik mag dan van mezelf wel niet voortdurend in superlatieven vervallen, maar ooit moet het…

Dit was het lekkerste worstje ooit! (Ten slotte moet er ooit één het lekkerst zijn, niet waar?)

Ik heb de brouwerij om uitkomst geschreven, ik heb nog geen antwoord gehad. (Wordt vervolgd…)

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *