Kleine kippetjes en linzen…

linzen en kleine kipetjes

Ik kon hier geen verse tuinboontjes kopen dus het recept van Mr. Ooier stel ik nog even uit. Gisteren aten we de poussins dus maar volgens eigen recept. Ik had zin om ze eens , met iets anders te vullen dan gehakt. Er lag nog een bosje mooie lente-ui een een Boursinkaasje. Dat leek me een goede combinatie.

  • Per persoon één poussin of piepkuiken
  • rasp van een biologische citroen
  • een klontje boursin
  • een fijngehakte lente-ui
  • wat olijfolie
  • peper en zout.

Meng de boursin met de lente-ui en citroenrasp en vul daar de kippetjes mee. Bind ze dicht en kwast ze rondom in met olijfolie. Braad ze in de voorverwarmde oven, op 200 graden in 45 minuten gaar en goudbruin. Even laten rusten en dan opdienen met bijvoorbeeld linzen

Kopje espresso toe.

© ellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *