De Web-site is compleet!..

Reden voor een feestje, lijkt me. En gewoonlijk plaats ik dan de afbeelding van een glas Champagne, Crémant of goede wijn op de web-site. Een kopje espresso misstaat echter ook niet…

Gisteren middag om exact 13.45 uur plaatste ik het laatste ontbrekende artikel op de web-site. Alles is nu opgeduikeld uit de krochten van het wereldweb, gemigreerd, geïn- en geëxporeteerd, verplaatst en aangepast. Van de ruim 2600 artikeltjes zijn er naar schatting een stuk of tien verloren gegaan.

Het debacle van de “valse” links is (grotendeels) verholpen, alle oude links zijn verwijderd. Nou ja, allemaal…

Er moeten nog een hele hoop afbeeldingen teruggeplaatst worden, een aantal ging bij het overzetten verloren. Gelukkig hebben we ons Flickr-archief. Daar vind ik de komende tijd alles wel weer terug. Het heeft geen prioriteit…

Het oude web-log hebben we vernietigd (voor wat het waard is)…

Voorlopig zijn wij héél tevreden volk…

 

Please follow and like us:

14 thoughts on “De Web-site is compleet!..

 1. Dat is zeker reden voor een feestje. Ik had gisteren ineens al mijn oude posts van Web-log terug en heb nu ook zo goed als alles weer compleet op mijn nieuwe blog. Maar ik ben nog lang niet zo lang bezig als jullie, dus bij jullie zal het helemaal wel een monnikenkarwei geweest zijn.

 2. Gefeliciteerd, en wat een rotklus moet het geweest zijn. Voor een rotreden ook, dat die gasten gewoon slecht werk af hebben geleverd.

  Maarreh … heb je nu ook geleerd om zelf ook backupjes te maken?
  En die vervolgens ook te controleren en DUBBEL uit te voeren, omdat het anders nog niks waard is?
  Mooi … kan ik weer rustig genieten van één van de leukste voerblogs die er zijn! 🙂

 3. Mooi dat het allemaal weer compleet is. Wel zoek ik nog naar een RSS-feed van dit jullie blog, kan ik hem niet vinden of is die verdwenen na de overstap?

 4. @ Harry, goed dat je dat schrijft; gewoon nog niet mee bezig geweest! Back-up dat wordt nu het eerstvolgende klusje. Daarna @ Martijn, RSS feeds: ik moet nog opzoeken hoe ik die ergens in het format van de website kan invoeren. Verder staan op mijn lijstje nog een gebruikersprofiel en een goede bezoekersmeter, statistieken dus. Ik heb het idee dat de huidige teller wel erg optimistisch is en ik zou ook graag een bezoekersteller zien met wat meer info; landen, provider enzovoorts. Heeft iemand een goed idee? Bij weblog gebruikten wij OneStat. Ik vond dat wel een aardige teller maar zie niet hoe ik die in WordPress kan installeren. Hulp gevraagd!!!
  En voor allen; Dank voor jullie hartverwarmende reacties!!!

 5. Proficiat! Wat een megaklus hebben jullie geklaard! Hopelijk gaan jullie, en wij, hier heel lang van genieten! Met dank voor de lekkere recepten, de leuke verhalen en mooie foto’s.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *