EENDENWORSTJES…

 

We zijn weer thuis! We zijn met vrienden een lang weekeinde in Luxemburg geweest, het was ook daar, zoals overal, regen regen en nog eens regen. Daarover later, eerst maar even gewoon “wat eten we vandaag”;

Vandaag meegebrachte eetwaar voor Paul, eendenworstjes. Allelei delen van de eend in stukjes gesneden, niet fijngemalen dus, en dat in een worstje. Je kunt de worstjes bakken of grillen of op de barbeque grillen. Het is hier nog steeds geen weer voor buitenactiviteiten dus gewoon in de koekenpan. Ik ben niet zo dol op de worstjes en at een biefstukje. We aten doperwtjes met knoflook bij en een  flinke salade en frietjes.

De doperwtjes (uit de diepvries, er zijn helaas nog geen verse te krijgen hier) smoren in een beetje olijfolie. In de olie eerst een teentje knoflook glazig bakken en dan de erwtjes erbij doen.

Een stukje kaas toe, ook in Luxemburg gekocht. En espresso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *