GEEN ETEN WEGENS VERHUIZING…

Ellende alom. Ik dacht even snel de nieuwe lay-out te veranderen, te bekijken hoe en wat, maar dat valt tegen. Ik ben bang dat ik hulp nodig heb. Vervelend want ik heb het al druk met andere dingen en kan eigenlijk ook de tijd niet nemen om alles eens rustig te bekijken. Nog erger is; waar dit weblog over gaat; Eten…. Dat schiet er bij in vandaag.

Paul heeft snel wat soep gemaakt; er was kippenbouillon, een kilo asperges ( stukjes) erbij gaar koken en pureren. (haal een paar mooie stukjes uit de bouillon en voeg die na het pureren weer toe. Strooi er voor het opdienen wat kaas over.

Zelfs geen espresso toe vandaag.

Morgen beter hoop ik, blijf kijken en lezen, het komt vast weer goed. Ik rommel nog wel een uurtje door.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *