ACHTERSTALLIG ONDERHOUD…

Voor het archief van het Ministerie en ook een beetje voor de lezer. Het afgelopen weekend moet nog voor een deel beschreven worden. Donderdag was de Chineesdag (zie log 18 april 2006). Vrijdag kookte Hijn. Hij maakte een eenvoudige, maar smakelijke spaghettischotel. De saus had als basis de klein tomaatjes, pommedorini. Schaafje Parmakaas en wat ruccola maakten het af. (Zie foto). Salade erbij en een goed glas Nebbiolo. Afzakkertje in het café. Zaterdag op restaurant. De Portugees in Wandhaff. Ans kreeg gegrilde dorade, Hijn nam kalfsmedaillons in een adembenemende knoflooksaus, Ellen en ik aten rundsvlees met zwarte bonen. Rijst en aardappeltjes erbij en salade. Espresso toe. Paaszondag maakte Ellen kip met zwarte cantherellen (Trompette de la mort). We hadden een mooie Lalande-kip gekocht en een nieuwe voorraad gedroogde paddestoelen. Boontjes erbij en in de schil gekookte aardappeltjes. We dronken een spotgoedkope maar smakelijke witte wijn uit Portugal. Afzakkertje in het café. Paasmaandag kwam het er niet van ordentelijk te eten. Op de terugreis namen we “vette hap” en ‘s avonds een mooie broodmaaltijd. Elke dag hebben we uitgebreid ontbeten. De lunch werd bij elkaar “gesneukeld.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *