SPAGHETTI BOLOGNESE….

Feest of geen feest er moet altijd gegeten en gekookt worden. Iets makkelijks dan maar. Gisteravond aten we spaghetti Bolognese. De tomatensaus mooi in laten koken, intussen gezellige buurt in de keuken. Hét voordeel van een grote leefkeuken. Bezoek of niet, alles gaat gewoon door. Jan,Ans en Gerard aten ook een hapje mee. We aten vooraf een salade en kaas toe. Daarna koffie. Nog nèt tijd om een beetje op te ruimen voor de eerste feestgangers arriveren. Een hoop gehaffel met schmink, assecoires bij de pèkskes, vullen van de tasjes, alvast een glas bier enzovoorts. Dan zijn we klaar om te vertrekken. Op naar het feest. Snijdende kou, maar we wonen gelukkig dicht bij het eerste café. Hier speelt een blaasorkest uit een naburig dorp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *