HET MINISTERIE JODELT…

 

 

In hun nimmer aflatende speurtocht naar parafernalia die de schijn van onmisbaarheid dragen hebben Ans en Hijn weer een ontdekking gedaan. Ans laat weten dat zij op internet een jodelcursus heeft gevonden. Ze heeft hem al één keer doorlopen, en met goed gevolg. Ze vond de cursus via de site: de Belgische Alpenfreaks. Op die site vind je de meest fantastische dingen. Wat te denken van das virtuelle Lederhosenmuseum, of Lucas, ein Belgier in den Alpen? En via die site kom je dan ook bij de jodelcursus. Wat heeft het met eten en drinken te maken? Tja, niet zoveel, lijkt het. Maar is het dan niet zo dat er op de feesten en partijen op het Ministerie áltijd wordt gejodeld? En kreeg niet de Chef van het Ministerie (in onvergetelijke samenzang met een deel van Eupotours en de Parafernaliazoekster) in een ver buitenland het twijfelachtige compliment: “Schönste penetrante Jodel den Ich jeh gehört habe.” En het publiek wist waar ze het over had. Met een beetje doortastend verder klikken kom je trouwens toch weer bij eten en drinken uit. (het plaatje komt van de Milkafabriek)

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *