Kippenpasteitje op zaterdag…

kippenragout
Het blijven prima bijprodukten van de pan kippensoep die je trekt. Het teveel aan vlees verwerk je in een salade, in de kroketten en vooral in pasteivullingen. De foto dateert van vorige week zaterdag en Ellen was al lang niet meer van plan om er nog over te schrijven. Ik doe het dan maar, want ik vind de foto zo mooi…

Het recept hoef ik niet meer te beschrijven, zoek het maar via het archief. De pasteibakjes waren kant-en-klaar gekocht. Het lijkt een heel gedoe, maar in feite is het niet moeilijk om de vulling te maken, en heel veel tijd kost het niet. En het resultaat stelt nooit teleur.

Wij aten de kippenpasteitjes vorige week zaterdagavond. Ook de Keizer van Monera schoof aan. Hij was zeer onder de indruk.

Een glas witte wijn, in dit geval een Rivaner, paste er prima bij. En natuurlijk een kopje espresso toe.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *