Oliebollen en vuurwerk…

 Er wordt hier al verschrikkelijk geknald. De straat waar wij wonen ligt tussen drie vuurwerkverkooppunten in. Vanmorgen stipt 10 uur knalden de eerste stoere jongentjes (het zijn bijna altijd jongens en geen meisjes) hun zakgeld op. Wij zagen zelfs een groepje met op een afstand bestuurbaar ontstekingsmechanisme. Hond Max vind er niets aan. Hij is heel bang en ligt de hele dag onder mijn computer, daar voelt hij zich veilig.

Paul slaapt door al het geknal heen. Dat moet ook wel, hij moet vannacht werken. Dat is wel iets om even bij stil te staan; al die mensen die vannacht wakker zijn en aan het werk voor onze gezondheid en veiligheid!!! Een rustige nacht wens ik die mensen toe.
De brandweer kwam hier zojuist ook al langsgestoven. (wij wonen op 20 meter afstand van de kazerne)Eerste oliebollenpan in de fik???
Ook de mannen en vrouwen van de brandweer een rustige nacht gewenst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *