Bioproducten…

Ook uit de krant een minder prettig bericht: Bioproducten dupe van super-oorlog De prijzenslag onder de supermarkten drijft biologische producten steeds meer uit de schappen. De winkels bieden nu gemiddeld 57 levensmiddelen aan die op natuur- en diervriendelijke manier zijn geproduceerd. Vorig jaar waren dat er nog 65. Jammer. We moeten toch met z’n allen zoveel mogelijk deze producten blijven kopen!!! Al is het alleen maar omdat het lekkerder is? En een prachtig voorbeeld gezien in Luxemburg,¬†Slechts 2 kilometer van de autoroute Arlon – Luxemburg – Metz. Neem na Arlon de afslag Steinfort en ga op de rotonde richting Goebelange. Daar staat een prachtige automaat!! Je kunt er, voor weinig geld, dag en nacht, verse, (biogisch / dynamisch met keurmerk Demeter) eieren kopen. De automaat heeft keuze uit 3 verschillende maten eieren. Groot, middel en klein. Normale prijzen. En hele lekkere eitjes. Aan de overkant ook nog een prima restaurant “Ribathejo”. (zie log “Portugees”) Ik had nog nooit zoiets gezien. Bestaan dit soort automaten hier in Nederland ook???

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *