Wortelen met spinazie…

23 oktober 005
Nog even het recept van de wortelen. Behalve een overdaad aan wortelen moet ook de diepvries weer eens leeg gemaakt worden, er liggen vaak van die onbestemde restjes die ook eens op moeten, bijvoorbeeld een half pak biologische spinazie. Ik besloot vandaag de spinazie met de wortelen te combineren.
4 grote wortels in plakjes gesneden
3 teentjes gerookte knoflook in plakjes
2 eetlepels olijfolie
1/2 pak diepvries spinazie
De knoflook even smoren in de olie, dan de wortelplakjes toevoegen en wat gehakte platte peterselie.
De wortels even smoren en dan water toevoegen tot de groenten net onderstaat. Laat het water Langzaam verdampen en voeg de blokjes spinazie toe als al het vocht bijna verdwenen is. De Spinazie nog even doorwarmen en het geheel opdienen.
Een smakelijke combinatie!
Een stukje kaas toe.
En espresso

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *