Kerstdiner; de voorbereidingen…

24 december 2006 010
Gisteren zijn we begonnen met koken. We eten dit jaar weer met heel “Sientje van Loon”, 15 volwassenen en 4 kinderen. Alleen Neel moeten we missen. Maar juicht, lezer! Neel wordt 2e Kerstdag ontslagen uit het St. Radboud…

Een voordeel was de “loze” zondag, voorafgaand aan het Kerstfeest (gisteren dus). In relatieve rust konden de eerste wekzaamheden worden gedaan. Een en ander verliep zo voorspoedig dat het Ministerie de vrienden en vriendinnen die in de loop van middag en avond binnen druppelden ook nog gastvrij konden onderhouden met drank en spijs.
Ellen gratineerde een partijtje oesters en er was ruim gelegenheid om de Wine Blogging Wine te keuren. Vandaag zul je in de loop van de dag op de hoogte worden gehouden van het verloop van de voorbereidingen.

En dan voor nu: wenst het Ministerie je een heel fijn Kerstfeest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *