Grote veranderingen! (Even bijpraten…)

tuinboontjes met bietjes 001 

“Vanaf vandaag moet er gewoon weer elke dag geschreven worden.” Zo luidt de dwingende mening van Ellen, en ik leg me daar bij neer. Zelf zint ze op nieuwe recepten, en om de daad bij het woord te voegen installeert ze zich achter de kookpotten en begint… De receptuur van haar handelingen volgt dan later op deze dag. Mijn artikeltje is bedoeld om je even bij te praten…

Eerst en vooral zal je opgevallen zijn dat er een nieuwe kop prijkt bovenaan de site. Het is een cadeau van Marleen, de Jongste Bediende en Eupotours (evertneeljulialotteflora). Neel ontwierp de kop, (evenals de oude…) en zo ook het nieuwe visitekaartje. De stijl van ons nieuwe uithangbord is iets formeler, wat gedistingeerder en erg groen… We zijn er bijzonder verguld mee.

Ik verbruik momenteel elke vrije minuut aan het overplaatsen van artikelen van het “oude” web-log naar deze web-site. Het is gruwelijk veel werk, maar het gaat me niet slecht af. Het is uiteindelijk toch een kwestie van gaan zitten, verstand op nul en vervolgens knippen en plakken. Intussen zijn er een goede veertienhonderd artikelen geplaatst en opvraagbaar.

Er staan momenteel twee zoekmachines in de kop. Gebruik de witte. De zwarte moet verwijderd worden, maar dat lukt nog even niet. En wanneer je die witte zoekmachine gebruikt moet je hem activeren met enter, klikken met de muis gaat nog niet.

Het merendeel van de links in de oude artikelen moet worden gerestaureerd, dat gaat nog maanden duren, heb geduld met ons lezer…

Fouten en tekortkomingen! Ach lezer, je zult er nog vaak over struikelen maar duid het ons niet euvel. We kennen all ins-and-outs van dit programma nog lang niet. [Dat geldt natuurlijk niet voor schrijffouten (bereiken-berijken?), daarvoor zijn we ter plekke, en wel onmiddellijk, verantwoording schuldig.]

Ik moet nou weer door met de oude artikelen. Maar eerst lekker eten…

 

One thought on “Grote veranderingen! (Even bijpraten…)

  1. Je vraagt geduld van ons, lezers, maar ik wil vooral jouw geduld roemen!
    Zou je het restaureren van die links niet laten zitten? Als de zoekmachine werkt gaan we zelf wel op zoek. We mogen best een klein beetje moeite doen voor de fantastische recepten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *