Kookboeken…

uitzicht vanaf de bank; andere kant

De Nederlandse boekenweek begint 14 maart.
In de boekenweek zullen wij elke dag een recensie schrijven over een door ons veel gebruikt of zojuist gekocht kookboek!!!
Alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten; Het nieuwe boek van Karin van Koken Blogo én Koken met Karin , “Koken met Karin” wordt 24 maart gepresenteerd in Amsterdam. Het Ministerie zal, als het enigszins mogelijk is verslag doen van de presentatie én natuurlijk een recensie over het boek schrijven.
Heel bijzonder een weblogcollega die de grote stap naar de uitgeverij gemaakt heeft!

Verder in die week in ieder geval een recensie van het boek “Wittebrood in Rode wijn”, een boek van Diane Dubois. Zij schreef eerder het boek Prijatnogo Appetita. Haar nieuwe boek gaat over “Leven en eten van Desiderius Erasmus”.

Het Ministerie kocht verleden week ook nog een aardige Vlaamse uitgave en een Spaans/Portugees kookboek waar een mooi verhaal over te vertellen valt. Blijf lezen dus; volop boeken in de boekenweek op het Ministerie!!!

© ellen

En het boek van Karin is natuurlijk niet zomaar gratis! Het boek zal € 15,- gaan kosten, maar…. Alle mensen die echt Karin heten (wel even legitimeren) krijgen het boek op de presentatie gratis!!! meer lezen 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *