Kleine Nachtgespenster…

15 apr. 2011

Soto van Maja

Het is al uren rommelig op mijn werkplek, onrustig. Mijn cliënteel dient nu nog te slapen, maar het houdt er een andere agenda op na. Het is een permanente run op het hok dat dienst doet als verpleegkundig kantoor.

Ik heb het er druk mee, maar dat is niet zo erg. Mijn baas huurt me nou juist in om dit soort nachtbrakerij een beetje in banen te leiden. Wel betekent het dat ik niet toekom aan het artikeltje over de eenvoudige aardappesla dat ik wilde schrijven. Je houdt het maar tegoed lezer, morgen is er weer een nacht…

Dit nonsensstukje biedt me evenwel de mogelijkheid om een vergeten foto van een onzer pannen te plaatsen. Het stelt verder niks voor, maar ik vind het een aardige foto. Ik peinsde er al een tijdje over waar ik hem kwijt zou kunnen op dit web-log. Nou, hier dus.

Ach lezer, ik word op dit eigenste moment weer bestookt met onmogelijke verzoeken en niet te beantwoorden vragen. Hoe los ik dít nu weer op?

Ik ga een grote pot koffie zetten, ik laat de dag maar beginnen…

© paul

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *