Een echt visitekaartje!!!

30 maart 2007 023

Het Ministerie wordt steeds beroemder, hum, hum, nou ja, we worden in ieder geval door veel mensen aangesproken over dit weblog: “Hoe vind ik jullie nu precies”, “Wat is nou die naam van dat weblog”, “Hoe schrijf ik dat?”
Enzovoorts.
Toen ik in 2005 met dit weblog begon heb ik even snel aan de borreltafel een naam bedacht. Geïnspireerd door De Keizer van Monera werd dat een, voor mensen die ons goed kennen, passende naam voor dit weblog.
Ik vind het nog steeds een mooie naam en ben er trots op dat De Keizer van Monera ons indertijd tot Ministerie van Eten en Drinken benoemde maar… Het is vaak moeilijk in de wandelgangen even snel het adres duidelijk te maken aan mogelijke lezers van dit log.
Het is nogal wat..ministerieetenendrinken punt web streepje log punt nl. Wij droomden dus al tijden van een visitekaartje, zo één waar het allemaal op staat.
Vanavond stonden Evert en Neel op onze stoep, met dát kaartje!!!
Neel maakte het ontwerp en Evert maakte een paar afdrukken.
Wij zijn heel blij, wat een mooi cadeau!!! Dank je wel Neel en Evert, wij willen hier graag iets lekkers tegenover stellen, we spreken nog wel af hoe en wat!

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *