Entecôte met Munstersaus…

paaszaterdag 2--7 020

Het werd ongemerkt laat gisteren en we zaten ook heel laat aan tafel. De
Jongste Bediende en onze PR Manager kwamen een borreltje drinken en bleven ook
eten. Er was genoeg; lamsvlees met ansjovis en kappertjes, maar dan zonder kappertjes, want die waren op!
Onze PR Manager vroeg nog, al na twee happen: “Hé, moet er geen foto?” Tja, vergeten
dus, we hadden het zo druk met eten, praten, drinken en wat men zoal aan tafel
doet, dat de foto’s er bij in schoten. Desalniettemin was het een smakelijke én
gezellige maaltijd; het lamsvlees, broccoli met een paar tomaatjes en knoflook,
en pasta. Een Stukje kaas toe.
En espresso.

Vandaag alweer een drukke dag, een paar boodschapjes gedaan, bezoek, nog een
boodschapje, bezoek. Vergeten hondenbrokken te kopen, nog één keer naar de
winkelstraat, en ja hoor, thuis weer bezoek. Ditmaal, bijna traditioneel, Neel
vanEupotours , die kwam even langs om het
paashazenpak te lenen. Ik maakte het pak jaren geleden voor Paul voor de
carnaval. Eigenlijk was het een konijnenpak.
Ik vond dat wel iets, een
reuzenkonijn.  Ieder jaar met Pasen komt er wel iemand om het pak even te lenen,
voor een paasfeestje van de buurtvereniging, of de scouting, of de speeltuin, of
een familiefeestje of… ga zo maar door.
Ik denk niet dat er een
carnavalspak is dat zó veelvuldig gebruikt wordt!

Goed, over het eten vandaag kan ik heel kort zijn; we aten een entrecôte van
de gril (de elektrische, binnen, het was buiten toch nog iets te koud)
Erbij Munstersaus en radiccio.

Espresso…, dat kwam er niet meer van. Het was al te laat en we wilden nog
snel een Tatort kijken die Paul gisteren opgenomen had, dat ging nog net voor
Paul moest gaan werken. Want er zijn natuurlijk gewoon een heleboel mensen die
moeten werken met de paasdagen!

Iedereen die moet werken, een rustige nacht. En verder voor ierdeen fijne
paasdagen.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *