Weer thuis!

meivakantie 2007 013
We zijn weer thuis! We hebben een heerlijke vakantie gehad en gaan met goede moed weer verslag doen van onze avonturen met eten en drinken. Natuurlijk hebben we deze vakantie in luxemburg ook weer het een en ander aan wetenswaardigheden voor jullie verzameld én geproefd:
Zo komt er bijvoorbeeld een artikel over Maitrank ofwel Meiwijn. We gingen op reportage in Arlon, dé Maitrankstad! We proefden ook de kant-en-klare Rosé Maitrank en plukten zelf vanmorgen nog een bosje lievevrouwenbedstro om dadelijk zelf Meiwijn te maken op Arlonse wijze.

Verder waren er al een paar bosaardbeitjes rijp, proefden we Pissenlitsalade, kochten we gelei van pissenlit, aten we heerlijke forellen, hausgemachte Leberwurst, dronken we echt Luxemburgs bronwater en gingen we op zoek naar de bron van al die riviertjes.
Kortom te veel om in één keer op te noemen. Ik ga nu eerst de foto’s op Flickr zetten en sorteren.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *