Saffraanaardappeltjes…

meivakantie 2007 018

Samen met het bezoek van gisterenmiddag proefden we de zelfgemaakte Maitrank. Ik schrijf je er later nog over. Maar eerst even wat achterstand wegwerken.
Het schriftje waarin we de vakantiemaaltijden zo consciëntieus bijhielden bleef in Luxemburg achter. Wat er dus te vertellen valt zal uit de herinnering moeten gebeuren. Gelukkig hebben we foto’s genoeg als geheugensteun. Het komt allemaal goed.

Dankzij het middagbezoek verschoof het tijdstip van de maaltijd naar de late avond. Het deed niks af aan de kwaliteit.
Ellen grillde twee kleine kippetjes in de oven. Ze waren gevuld met fijn gekruid gehakt. Daarbij aten we saffraanaardappeltjes, lekker smeuïg met wat bouillon, pijnpitjes en olijven. Eenvoudige rode wijn uit Portugal maakte de maaltijd af. Géén kaas, die was in de loop van de middag opgegaan.

© paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *