We waren even weg…

hemelvaart 003“>
We waren even weg, en nu zijn we weer terug. Lang weekend Luxemburg.
Traditioneel bezochten we op Hemelvaartsdag de vlooienmarkt in Tuntange. Die markt is altijd goed voor het aanvullen van keukenspullen. Dingen waarvan je het bestaan niet wist, maar die dan ineens onontbeerlijk lijken. Ellen vond een prachtige art deco koffiepot, en een taste-vin uit diezelfde periode. En oude Pernodglaasjes. En een casserole, zo groot dat je er het middagmaal van een weeshuis in kunt verstoppen. Ook de rest van het gezelschap wist een slag te slaan. Rian en Jeanne kochten twee prachtige mandflessen ten behoeve van hun wijnproductie.
Hond Max vond het allemaal best, hij was slechts geïnteresseerd in gegrilde carbonades die er bij dozijn werden uitgeserveerd.
Verder bezochten we afgelopen weekend het Maitrankfestival in Arlon. We zullen er over schrijven.
De afgelopen maand was so-wie-so een rijke maand voor het Ministerie. Er ligt nog een hele stapel etenswaardigheid te wachten op publicatie. Het is haast te veel om te kiezen waar te beginnen.
Enfin, je zult het wel zien de komende weken.

Er vliegt nu een jonge duif tegen het keukenraam. Ze zit wat amechtig te hijgen op de stoep. Laten we eerst maar eens bekijken wat we voor het beest kunnen betekenen…

┬ę paul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *