Snelle pasta met ham, knoflook en pepertjes…

pasta spek knoflook en pepertjes 006
Paul schreef het gisteren al, we hebben even weinig tijd gehad voor het weblog.Vandaag dus maar even een opsomming van de afgelopen dagen. Vrijdag aten we pasta, heel simpel met alleen wat stukjes ham, knoflook en peterselie. Een paar chilipepertjes voor een pittig accent even in wat olijfollie bakken. Dan de knoflook in snippertjes erbij en wat in blokjes gesneden gerookte ham. De pasta, in dit geval linguine, een dunne platte pastasoort, al dente koken, afgieten en bij het ham/knoflookmengsel voegen. Strooi er wat gehakte peterselie over en wat vers geraspte Parmezaanse kaas Een hele snelle, smakelijke maaltijd. Serveer er een mooie tomatensalade bij.

© ellen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *